Ett bortskämt och hatande folk

Ett bortskämt och hatande folk

Det finns både bra och dåligt med internet och sociala medier. Det dåliga är alla idioter som öppet visar hur vidriga de är. Tweeten nedan handlar om ett Facebookinlägg i en av all dessa rasistgrupper. Ja, jag anser denna jargong vara rasistisk och nazistisk. Även om det verkar vara ”det nya normala”.

Vanliga svenssons låter som fullblodsnazister

Folk har spårat ur fullständigt. Hur egoistisk och fullkomligt oempatisk kan man vara! Och numera handlar det inte om en liten subkultur, ytan vanliga svennebanan som sitter hemma jävligt proppmätta, med tak över huvudet och sjukt missnöjda. 

Överbeskyddade och lättkränkta

Det enda vi behöver oroa oss för är på sin höjd att bolåneräntan går upp så vi inte kan bo kvar i det hus vi betalat överpris för i syfte att impa på folk. Eller att bilen ska paja. Eller vilken mirakeldiet vi ska ta till för att enkelt få bort unna sig-fläsket så att vi får ligga..

Vi är så jävla bortskämda och överbeskyddade. Vi vet inte ett skit om något.

2 reaktioner till “Ett bortskämt och hatande folk

 • juli 19, 2017 kl. 3:24 e m
  Permalink

  Så sjukt klockrent inlägg. Och meningen om att folk öppet visar hur vidriga de är håller jag med om till 200%. Sociala medier har verkligen gett folk ett sätt att visa sina vidrigaste sidor, och vuxna, i andra sammanhang till synes normala människor är fullkomliga SVIN, jag har faktiskt totalt tappat tron på mänskligheten (om det nu fanns någon tidigare).

  Svar
  • juli 19, 2017 kl. 3:35 e m
   Permalink

   Ja, det börjar bli ont om vettiga människor. Fast det är väl ofta idioterna som hörs mest.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *