Sommarens mest galna nyhet – folk har för mycket fritid?

Sommarens mest galna nyhet – folk har för mycket fritid?

En man från Dalarna har alltså anmält Spotify och Youtube till ARN, för att Whitney Houston ”citerar hans namn i en låt utan att ha rätt till det”.

Troligen känner jag inte mannen ifråga (men vem vet, jag är ju från Dalarna där ”alla känner alla”). Så jag spekulerar bara allmänt. Ifall han läser detta och får för sig saker, han verkar ta saker rätt personligt…

Men man undrar ju lite. Han är nog inte ensam om att få för sig sådant här, även om alla inte går så långt som till att anmäla.

Är det för mycket tid över att navelskåda och sätta ihop historier kring sitt eget jag? Vad får folk att lägga energi på sådana här saker? Var gick det snett?

För varför skulle Spotify och Youtube vilja jävlas med just denne okände man i Dalarna? Han påstår att det lett till att han får vänförfrågningar på Facebook från folk han inte känner. Ja, VEM HAR INTE FÅTT DET?

Jag har ju semester nu, så jag kanske skulle spana efter låtar där mitt namn nämns. Det kanske förklarar en del…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *