Vad har det tagit åt Alexander Bard?

Vad har det tagit åt Alexander Bard?

Eller har han varit ett kvinnohatande svin hela tiden? Har lite halvkass koll på honom, men jag var på en intressant föreläsning  med honom för några år sedan. Tyckte att han var en lite halvgalen figur men ändå rätt smart och kul för det mesta. Så började jag följa honom på Twitter. Tills nyligen. I samband med #metoo-rörelsen har han lagt upp helt vansinniga tweets.

Det finns en poäng som jag kan hålla med lite om och det är att det känns lite tveksamt att sociala medier ska fungera som en slags domstol. Men å andra sidan, hur bra fungerar rättsväsendet eller någon annan instans för de som blir utsatta för våldtäkt och övergrepp? Inte jättebra. Jag vet inte vilket som är rätt, tycker bara det är uppfriskande att det äntligen händer grejer med förlegade strukturer.

Men den dynga han har tweetat i övrigt kring #metoo..ojojoj.

 

 

Han tycker att det är viktigt att hålla sig till fakta och inte bli känslomässig (för kvinnor är ju hysterikor, det vet ju alla).

 

 

Själv är ju Bard jättelugn och blir aldrig känslomässig (!?). Se nedan så lugnt han argumenterar. Dessutom håller han sig till fakta för han är ju minsann KOMPIS med de anklagade…

 

 

2 reaktioner till “Vad har det tagit åt Alexander Bard?

 • oktober 27, 2017 kl. 9:25 e m
  Permalink

  Alexander Bard har ju varit en intressant filosof men nu framstår han ju snarare som ett stort svin.

  Svar
  • oktober 28, 2017 kl. 6:12 f m
   Permalink

   Verkligen, har tappat all respekt för honom.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *